Generelle betingelser

Når du handler med Rungsted Catering


BESTILLING, BEKRÆFTELSE OG BETALING

MINIMUMSBESTILLING
Vi har en minimumsbestilling på 8-10 kuverter på alle buffeter, menuer, frokost, brunch. På enkelte retter er der et mindre minimumsantal. Der er også en minimum antal retter der skal bestilles på buffeter.

BESTILLING
Du kan bestille pr. telefon eller på hjemmesiden. Vi anbefaler, at du bestiller maden i god tid – men vi er også fleksible og kan håndtere ordrer, som kommer frem til 2 dage før arrangementet, dog med forbehold for at køkkenet er lukket for flere bestillinger. Er der mindre end  3 dage til den ønskede leveringsdato, skal du kontakte os på tlf: 45 86 69 70 for at afgive din ordre. Når du bestiller med mindre end 8 dage til levering, er din ordre bindende. 

ORDREBEKRÆFTELSE
Inden for en time efter onlinebestillingen modtager du en foreløbig ordrebekræftelse på e-mail og inden for to hverdage skal du modtage din endelige ordrebekræftelse pr. mail. Har du ikke modtaget din endelige ordrebekræftelse bedes du kontakte os på tlf 45 86 69 70

Vælger du at bestille over telefonen, sender vi bekræftelsen på e-mail, hvis andet ikke er aftalt ved bestilling.

BETALINGSBETINGELSER 
Du kan betale via bankoverførsel eller med kreditkort. Ved kreditkortbetaling trækkes beløbet med det samme. Ved bankoverførsel kan vi ikke godkende ordren før pengene er overført.

Du kan betale med nedenstående kreditkort:

Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron, JCB